Snooker Akademija

Snooker klub The Nugget osnovao je prvu Snooker Akademiju u regiji.
Naši treneri dugogodišnji su aktivni snooker igrači, a mnogi od njih osvajači su brojnih domaćih prvenstava.

Akademija je namijenjena amaterima koji žele unaprijediti svoju igru, ali i početnicima koji se žele tek okušati u snookeru.
Aktivnim igračima koji teže postati profesionalci, osim individualnog rada s našim trenerima, pružamo mogućnost napredne edukacije s Rogerom Leightonom, koji će po dogovoru trenirati naše najambicioznije članove.

Leighton je svjetski poznati glavni trener Star Snooker Akademije u Shefieldu, iza kojeg su desetljeća igračkog i trenerskog iskustva. Njegovi najtrofejniji igrači aktualni su svjetski prvak i viceprvak u kategoriji Under-21. Roger je velik dio svoje trenerske karijere posvetio mladim talentima diljem svijeta, zbog čega nam je suradnja s njim iznimno zadovoljstvo.

Edukacije je moguće organizirati za sve uzraste, a početnicima je osigurana klupska oprema ako nemaju vlastite štapove. Polaznici Snooker Akademije mogu prisustvovati grupnim i individualnim treninzima.

Također, iskusnim igračima koji žele postati certificirani treneri snookera, omogućavamo pripreme za certifikaciju koju je moguće dobiti u Shefieldu.

Prvi probni trening ne naplaćuje se, no potrebno je prethodno dogovoriti rezervaciju termina s trenerom.
Za sve detalje, javite nam se kontakt formom.

Prijavnica za Snooker Akademiju

Pridružite nam se

logo

Snooker klub The Nugget

Matunova ulica 14, 10000 Zagreb
OIB: 62439187089
IBAN: HR3324020061100833616
T: +385 99 595 2779
E: info@thenugget.hr

Powered by MAOIO AGENCY